Yeni Bir Şehri Tanımak

CapeTown

Yabancı ülkede, hiç bilmediğimiz bir şehirde bulunmanın en etkileyici yanı, orayı keşfetme arzusudur. Yeni bir şehri tanımak, her zaman heyecan dolu bir maceradır.

Her şehir kendi içinde, kültürünün ve geçmişinin izlerini barındırır. Sembol haline gelmiş caddeler, simge yapılar ve anıtlar bize orada tarih içinde neler olup bittiğini anlatır. Bir de şehirleri bizim için anlamlı kılan bazı yerler vardır. Bunlar bazı ünlü filmlerin çekildiği sokaklar olabilir. Hatta hayranı olduğumuz bir şarkıcı veya artistin ziyaret ettiği kafelere oturmanın heyecanı ise bir başkadır.

Londra’da Harry Potter filminin geçtiği Leadenhall market ve Leaky Cauldron unutulmaz mekanlardır. Spiderman’de en heyecanlı anların geçtiği cam tabanlı Tower Bridge herkesin yakından görmek istediği başka bir yapıdır. İrlanda’da ise Braveheart’ın mücadelesini sürdürdüğü Trim Castle ve İtalya’nın kuzeyinde Como gölü sahilinde Star Wars filminde önemli anların yaşandığı Villa del Balbianello ilham veren yerler arasındadır. Kanada’nın Toronto şehri de yaz aylarında adeta tüm şehir bir film stüdyosuna döner. Özellikle Titans başta olmak üzere birçok film çekimine ev sahipliği yapar.

Yeni bir şehri tanımak; sokakları, ulaşım araçları ve civardaki kafeleriyle bize çok şey anlatır. Orada yaşayan insanların adetlerini, yaşam tarzlarını, kısaca kültürünü tanımamıza yardımcı olur. En önemlisi ise yerel dilin ifade şeklinin nasıl geliştiğini gösterir. Farklı kültürlerden insanlarla sohbet etmek, ufkumuzu genişletir. Yabancı dilimiz ise günlük sohbetlerle hiç ummadığınız kadar hızlı gelişir. Bunların yanı sıra bazı ikonik film mekanlarında harika anılar elde edebileceğinizi de unutmayın!

 

 

Okuldaki eğitim ve bunun üzerine çevreyi keşfederken kazanacağınız kültürel değerler oldukça önemlidir. Tüm bunlar düşünüldüğünde, Foxstudy olarak biz de yurtdışı eğitim programlarını eğitimin yanında hem bir macera hem de yeni bir motivasyon kaynağı olarak tavsiye ediyoruz.

Foxstudy Kalite Garantisi

Modern dünyanın akışına uyabilmek için eğitimin ve yabancı dil bilmenin önemi tartışılmazdır.

Fox Study ailesi olarak öğrencilerimize firma garantisi ile yurtdışı eğitim danışmanlığı sunuyoruz. Firmamızın felsefesi öğrencilere bu yolculukları sırasında gereken her türlü desteği vermek üzerine kurulmuştur.

Bize Ulaşın

Erken kayıt fırsatlarını kaçırmayın!