Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı FoxStudy

kapak fotoğrafı

Yurtdışında eğitim almak bir yana, üniversite için şehir değiştirmek bile bir bireyin hayatında alabileceği en önemli kararlardan biri olabilir. Durum böyleyken yurtdışında eğitim alma konusunda karşımıza bir çok soru çıkıyor. Bunların başında eğitim alacağınız kurumun kalitesinden tutundan, yaşayacağınız şehrin kültürel atmosferi, içinde bulunacağınız sosyal ilişkilerin farklılığı gibi insanın kafasını karıştıran ve karar verme sürecini zorlaştıran sorular geliyor. Tam olarak bu aşamada bir yurtdışı eğitim danışmanlık şirketinden yardım almak, kararınızı daha isabetli ve geri kazanamayacağınız değerli zamanınızı yerinde kullanma imkanı sağlar.  Peki bu kadar fazla yurtdışı eğitim danışmanlığı şirketi varken neden FoxStudy’i tercih etmeliyim?  

 

 

Kişiselleştirilmiş Rehberlik

Her öğrencimizin hikayesi ve ihtiyaçları farklıdır. FoxStudy olarak temel bir şablon üzerinden öğrencilerimize bilgi vermek yerine, her öğrencimiz için beklentileri ve isteklerini göz önüne alarak, öğrencilerimize özel bir yol haritası oluşturmaktayız. Peki her öğrencimize özel bir yol haritası oluşturmak, öğrencilerimize ne gibi faydalar sağlar?

  • Öğrencimizin yurtdışı eğitim ile ilgili gerçekçi beklentiler oluşturmasına
  • Öğrencilerimizin ihtiyacı doğrultusunda okul, program ve lokasyon seçmesine
  • Öğrencimizin vize sürecinde yaşayacağı olumlu olumsuz durumlar hakkında fikir sahibi olmasına
  • Öğrencimizin Türkiye’ye döndükten sonra, yurtdışı deneyiminden olabildiğince çok faydalanmasını sağla

Başvuru Süreçlerinde Yardım

Yurtdışındaki eğitim başvuru süreçleri genellikle karmaşıktır ve birçok evrak gerektirir. Bir de buna gitmek istediğiniz birden fazla ülke varsa ve bu ülkelerin her birinin ayrı bir vize süreci olmasını eklersek… FoxStudy olarak, öğrencilerimize vize başvuru sürecinin her aşamasında rehberlik ederek gerekli belgeleri düzenlemelerine ve eksiksiz bir şekilde başvuru yapmalarına yardımcı olmaktayız. Bununla beraber vize sürecinin dışında birden çok okul ve program olması da başvuru sürecini karmaşıklaştırıyor. Tam olarak bu noktada FoxStudy olarak öğrencilerimizi ihtiyaçları ve beklentilerine uygun olan okul ve programlarla buluşturuyoruz.

Yurtdışı Konaklama İşlemlerinde Destek

Yurtdışında eğitim almak isteyen öğrencilerin karşılaştığı en büyük zorluklardan birisi de  karmaşık okul başvuru ve vize başvuru süreçlerini yapsa bile, gideceği ülkede nerede konaklayacağıdır. Yeni ve bilmediği bir ülkeye yolculuk yapmaya hazırlanan öğrencimize FoxStudy olarak, birlikte çalıştığımız okulların da desteği ile, öğrencimizin isteklerine en uygun konaklama imkanını sunmaktayız.

Kültür ve Dil Engellerini Aşma

Öğrencilerimizin yıllardır yaşadıkları kültürden başka bir kültüre gitmesi bazı zamanlarda kendilerini yalnız hissetmelerine yol açabiliyor. Bu aşamada FoxStudy olarak öğrencilerimizi eğitim sürecinde de yalnız bırakmayarak, onların ihtiyaçlarını karşılamaya, yeni yaşamaya başladıkları kültürle arasındaki köprü olmaya çalışıyoruz.

Ulaşılabilirlik

FoxStudy Yurtdışı Eğitim Danışmanlığına, Hafta içi 10.00-19.00 saatleri arasında ulaşabilirsiniz. Bunun yanında Kadıköy’de bulunan ofisimize çalışma saatlerimiz içerisinde istediğiniz zaman gelebilir, bizlerle tanışabilir ve yurtdışındaki yaşamınızı inşaa etmeye başlayabilirsiniz.

 

Foxstudy Kalite Garantisi

Modern dünyanın akışına uyabilmek için eğitimin ve yabancı dil bilmenin önemi tartışılmazdır.

Fox Study ailesi olarak öğrencilerimize firma garantisi ile yurtdışı eğitim danışmanlığı sunuyoruz. Firmamızın felsefesi öğrencilere bu yolculukları sırasında gereken her türlü desteği vermek üzerine kurulmuştur.

Bize Ulaşın

Erken kayıt fırsatlarını kaçırmayın!